Soma Linne

Om Oss

ett modernt tillvägagångssätt för asiatisk mat

Om Soma Linné 
Soma Linné gör ett modernt tillvägagångssätt för asiatisk mat. Beståndelarna av ingredienser är avgörande för oss och vi omfamnar unika smaker som upptäckts globalt.

Vi vill ta dig till hjärtat av asien där pulsen är hög och tunnelbanan rusar fram och tillbaka. Mitt i all hets och stress någonstans mellan reklamskärmarna och skraporna hamnar du i en streetig oas med mat som piskar smaklökarna, råvaror av högsta kvalité och du har alltid något att vila ögonon på.

För oss på Soma ligger miljön nära  hjärtat, så vi jobbar näst intill bara med närodlade råvaror och kött från frigående djur. Bra mat börjar i prudukten man jobbar med. så vi jobbar för att få in det bästa som passar oss och vårt kök. 

När det kommer till ölen som passar lika bra till maten som ett glas vin, så har vi ett brett utbud från höger till vänster där alla kan hitta något som passar. Då vi är ett “Free House” har vi inte bundit oss till någon leverantör vilket ger oss ett rörligt och spännande utbud av intressant öl. Om man vill Vreta mer så kan man alltid komma förbi och få en lektion av vår personal som är mer än glada att lära ut.

Välkommen