Tärnat nötkött med thaibasilika, mynta, vårlök och chili 169kr
Tärnad kungsmussling med thaibasilika, mynta, vårlök och chili 149kr
Rostade svenska rotfrukter med bryntsmör och örtolja 135kr
Sotad vit fisk med chili & örtolja toppat med citronzest 159kr
Friterad kejsarhatt med sichuan glaze, sesamemulsion, fermenterad kål 139kr
Friterad kyckling med sichuan glaze, sesamemulsion, fermenterad kål 145kr
Misobakad blomkålsstek med beurre blanc, sauterade grönsaker och örtolja 165kr
Krispbakad fläsksida med en sötsur rabarbersås, blomkålspuré och picklad kålrabbi 185kr
Pepparbakad tender strip med en salvia och citrusemulsion 225kr
Misobakad fisk med beurre blanc, sauterade grönsaker och örtolja 235kr
Stekt ris med färsk mango 75kr
Krossad gurksallad med en mirindressing 69kr
Krämig potatissallad med asiatisk touch 69kr
Risnudlar slungade med en currydressing och grönsaker 65kr
Vanilj & yoghurt ganache med eldad maräng och färska bär 95kr
Vegansk fläderbrylé med passionsfrukts karamell 79kr
Dagens kombo av bao (kött eller veg) En fräsch fläsk sallad serveras med ris Risnudlar med en röd curry dressing
En utvald 5 rätters meny för kvällen, utsatt av kocken för bästa möjliga måltiden.
Personalen informerar på plats.
Vreta Kloster, Dugges, Poppels, Ayinger, Stone, Andechser, Cigar City, Great Divide, Oskar Blues, Ska Brewing, Yo-Ho, Siren, Rochefort, St bernardus, Brasserie De La Senne, Samuel Smith