Sushi ris med cheddar, mozzarella och jalapeño fyllning. 89kr
Tärnad tofu uppsmakad med wasabi emulsion och serveras med vårlök, sesamemulsion och mangosalsa 125kr
Tärnad tonfisk uppsmakad med hemmagjord hotsauce och serveras med vårlök, sesamemulsion och mangosalsa
135kr
Bakad makrill med fänkål & spenatsallad dressad med brynt smör, reducerad soja toppad med rostade hasselnötter och äpple.
145kr
Tärnad oxfilé dressad med brynt smör & reducerad soja blandat med thaibasilika, mynta, vårlök och chili.
189kr
Kinakål wraps fyllda med tofu och gochujang glaze.
145kr
Friterad ostronskivling med sichuan glaze, fermenterad kål, picklad gurka och sesamemusion.
119kr
Amerikanskfriterad kyckling med sichuan glaze, fermenterad kål och sesamemulsion.
125kr
Sojabakade revben med sesam och vårlök
165kr
Krispbakad fläsksida med rökt annanasglaze
185kr
Pastrami tender strip med picklade senapsfrön och fermenterad kål.
199kr
Dagens urval av fint från havet med passande komponenter.
185kr
Stekt ris med mango, mynta, thaibasilika, chili och vårlök
85kr
Sobanudelsallad med stekta och färska grönsaker dressat med en ponzu remix
79kr
Friterat rispapper med en koreanskchilirub
55kr
Fylld med en kaffe & karamell ganache toppad med choklad och rödbetssalt
85kr
Chokladkaka med pistage nötter toppad med vanilj ganache, lingon, rostad vitchoklad och citron zest
95kr
Vegans kokos jello med dagstopping
69kr
En utvald 5 rätters meny för kvällen, utsatt av kocken för bästa möjliga måltiden.
Personalen informerar på plats.
Vreta Kloster, Dugges, Poppels, Ayinger, Stone, Andechser, Cigar City, Great Divide, Oskar Blues, Ska Brewing, Yo-Ho, Siren, Rochefort, St bernardus, Brasserie De La Senne, Samuel Smith